17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:14
No menu items!

FOTO/ Tragedie: tânără româncă însărcinată, înjunghiată în Ţara Galilor. Femeia, mama a doi copii, a supraviețuit miraculos 

spot_img

O comunitate din Ţara Galilor este în stare de şoc, după ce o româncă a fost atacată cu o armă albă. Femeia, în vârstă de 29 de ani, mamă a doi copii şi însărcinată în 37 de săptămâni, a fost înjunghiată de două ori de un cunoscut, despre care presa scrie că e tot român. Din fericire, atât ea cât şi fătul au supravieţuit. După şapte ore de la agresiune, agresorul a fost găsit şi arestat. În acest timp, şcolile au fost închise, din motive de siguranţă.

Poliția îl interoghează pe cuțitarul care a postat videoclipuri deformate cu ea și copiii ei pe TikTok cu câteva momente înainte de a se năpusti asupra ei.

Mama a doi copii, Andreea Pintilli, în vârstă de 29 de ani, și copilul ei nenăscut au supraviețuit  în mod miraculos fiind înjunghiați de un atacator care „stătea la pândă” în fața casei familiei din Aberfan, sudul Țării Galilor când se întorcea de la școală, potrivit Dailymail.

Poliția a arestat un bărbat de 28 de ani din Merthyr, care este cunoscut victimei, fiind suspectat de tentativă de omor, după ce a fost căutat timp de șapte ore.

În dimineața atacului, presupusul cuțitar a distribuit un videoclip muzical pe TikTok cu versuri în limba română care se referă la o ruptură de relație.

„Fii sigur că karma nu te va ierta”, se arată în versuri. — ”Crezi că e dreptul tău să mă rănești atât de mult. Eu nu te voi judeca, Dumnezeu o va face”.

El a postat, de asemenea, videoclipuri cu Andreea în care a vorbit despre „agonia” lui și despre cei doi copii ai ei, pe care le-a intitulat „mai rămân doar amintiri”.

Un martor îngrozit a dezvăluit cum femeia, care este însărcinată în 37 de săptămâni, a fost înjunghiată de două ori în spate în timp ce încerca să-și protejeze copilul nenăscut de atac.

Poliția a spus că rănile femeii nu pun viața în pericol și că se înțelege că „nu există probleme” cu copilul ei care urmează să se nască de Crăciun. Suspectul este reținut la secția de poliție Merthyr Tydfil.

Fostul partener al femeii, Teodor Balan, in varsta de 34 de ani – care este si tatal celor doi copii ai sai – a declarat ziarului ca este ‘atât de ingrijorat’ pentru Andreea, care lucra la Home Bargains pentru a-si intretine familia.

Balan, care a avut o relație cu ea de aproape zece ani până în 2020, a adăugat: „Este o mamă foarte bună, are grijă foarte bine de copii. I-a fost greu să crească doi copii în timp ce lucra cu jumătate de normă.

D.Constantin