17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:13
No menu items!

FOTO/ Porsche Panamera, făcut praf de o Dacie Papuc, care a rămas fără frâne

spot_img

Un autoturism Porsche Panamera a fost avariat serios după o Dacie Papuc a rămas fără frâne și a intrat în plin în acesta, la intrarea în municipiul Huși. Trei persoane au fost transportate la spital.

La volanul bolidul de lux, de peste 100.000 de euro, înmatriculat în București, era un bărbat de 45 de ani, care circula regulamentar, din direcția Crasna spre Huși. În față, i-a apărut brusc autoutilitara cu număr de Vaslui, în care se aflau, șoferul și alți doi bărbați, de 25 și respectiv, 36 de ani, toți din localitatea Valea Grecului, și nu a avut timp să o evite.

„Circulație parțial blocată la intrare în Huși. Șoferul unei Dacii Papuc a intrat frontal într-un autoturism marca Porsche, după ce șoferul a rămas fără frâne și a ales să lovească un alt autoturism, decât să părăsească partea carosabilă. În urma accidentului, cei 2 ocupanți ai autoturismului Dacia au fost internați la Spitalul din Huși cu diverse politraumatisme”, au anunțat polițiștii din Vaslui.  

În urma impactului, două persoane din Dacia au fost transportate la spitalul Huși. De asemenea, și șoferul bolidului de lux a cerut să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale.

“În acest caz, se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier”, au precizat reprezentații IPJ Vaslui.

SURSA FOTO: bzv.ro

                                                                                                                   Adina Silav