-2.6 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 2:51
No menu items!

FOTO Primarul Aradului, în mare dilemă. Nu știe ce brad să aleagă de Crăciun. A întrebat arădenii pe facebook și a cules o avalanșă de ironii

spot_img

Primarului Aradului, Călin Bibarț, alintat de arădeni „Bibi” a înșirat miercuri în fața primăriei mai mulți brazi, deja împodobiți, de Crăciun. S-a pozat uitându-se preocupat la ei, apoi a întrebat arădenii pe facebook pe care să îl cumpere pentru sărbătorile de iarnă. Cei mai mulți i-au răspuns cu multă ironie.

Bibarț a publicat miercuri noapte, 7 iulie, pe facebook 15 fotografii cu brazi împodobiți ca de Crăciuni, cu tot cu instalații luminoase. În fotografii apare și primarul. Într-o imagine ține în mână un globuleț, în altele apare ca privind preocupat brăduții împreună cu echipa sa din primărie.

Fotografiile sunt însoțite de următorul mesaj:

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”, este mesajului primarului Călin Bibarț.

Arădenii au reacționat imediat. Cei mai mulți sunt ironici, alții îl ceartă pe primar că nu se preocupă de adevăratele probleme are orașului.

„Oare cand o sa gasiti bani pentru adevaratele probleme din oras? „

„Domnule Primar tin sa va anunt ca avem in circulatie tramvaie vechi de pe timpul lui Nea Nicu . Oameni ai strazii care platesc 5 lei ptr o noapte la adapost, caini fara stapan pe strazi”

„Tzantzarii…pleaca singuri? Sau asteptam pana la iarna???”

„Bravo dom’ primar!!!
Dacă îi udați corespunzător, până la Crăciun se fac mai mari!!!”

„Bibi nost’ dacă vrea face Crăciunul in Arad pe 7 Iulie !!!! Asta da primar 💪🏻🎄🎅🏻🤶🏻Merry Christmas !!! 👌🏼”

Cora Dumitrescu