14 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 17:07
No menu items!

Alina Măgureanu: Elan Schwartzenberg a condus SRI București

spot_img

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a continuat, luni seara, la emisiunea “Sinteza zilei”, de la Antena 3, seria dezvăluirilor legate de posibila asasinare a lui Codruț Marta, dar și despre cercul de apropiați al acestuia, în centrul căruia l-a plasat pe Elan Schwartzenberg – în opinia ei, principalul pion în cazul dispariției fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Alina Petre s-a referit la influența pe care o avea Elan Schwartzenberg și la relația acestuia extrem de apropiată cu fostul șef al Direcției SRI București, Vasile Cămărăscu. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a precizat că, în perioada în care Cămărăscu a condus SRI București, acesta și Elan Schwartzenberg erau nedespărțiți. “Erau peste tot împreună, iar Elan îi plătea anumite…lucruri”, a spus Alina Petre la “Sinteza zilei”.

În acea perioadă, am avut impresia că Elan Schwartzenberg a condus SRI București”, a subliniat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Aceasta a mai adăugat că, atunci când nu a mai servit interesele lui Elan Schwartzenberg și ale apropiaților acestuia, Vasile Cămărăscu a fost schimbat din funcție. “Am înțeles că l-au schimbat așa, într-o zi, nici nu a știut omul ce i se întâmpla”, a completat Alina Petre.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu (fost șef al SRI – n.r.) a susținut, luni seara, la Antena 3, că are informații despre posibilitatea ca trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, să se afle într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei.

Alina Petre a povestit că l-a cunoscut puțin pe Marta, l-a văzut ”de vreo trei ori”, dar această informație i-a parvenit din sursă sigură. ”Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (Codruț Marta – n.r.) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a spus Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

De asemenea, potrivit unei anchete pe tema banilor prezentată la “Sinteza zilei”, Codruț Marta are curator pe avere pe fratele său, Adrian, însă acesta nu are voie să vândă imobilele fără autorizarea instanței.

R.D.