2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 16:10
No menu items!

EXPLOZIE puternică în Capitală: 12 răniți FOTO / UPDATE

spot_img
  • UPDATE

Poliţia Capitalei a anunţat că 12 persoane au suferit arsuri în urma deflagraţiei care a avut loc în jurul orei 13.00, la târgul „Valea Cascadelor”, opt dintre acestea fiind transportate la spital, alte patru primind îngrijiri la faţa locului.

Potrivit poliţiştilor, explozia a fost anunţată în jurul ore 13.00, prin apel la numărul de urgenţă 112, fiind sesizaţi că pe bulevardul Timişoara, în târgul „Valea Cascadelor”, sector 6, s-a produs o explozie la o butelie, în urma căreia mai multe persoane au fost rănite, la faţa locului ajungând poliţişti de la secţiile 21 şi 25.

“Din primele date a reieşit faptul că 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagraţiei. 4 persoane au primit îngrijjiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesită îngrijiri de specialitate sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri”, au precizat oficialii Poliţiei Capitalei într-un comunicat de presă.

  • UPDATE

12 persoane au fost rănite în explozia urmată de incendiu, produsă, duminică, în Capitală, în târgul de vechituri din zona Valea Cascadelor.

Potrivit medicilor, victimele au fost transportate la trei spitale: Spitalul de Arși, Floreasca și Universitar.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, duminică, în București, în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, în incinta târgului de vechituri. Șapte persoane s-au ales cu arsuri, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, din prima evaluare, cele șapte persoane ar fi suferit arsuri de gradul 2, pe aproape 50% din suprafața corpului. Una dintre acestea a fost transportată la Spitalul de Arși, iar alta va fi dusă la Floreasca.

Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, iar la fața locului au fost trimise opt ambulanțe SMURD, o ambulanță SMURD cu medic, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare.

Explozia a avut loc lângă un spațiu improvizat, unde se servea mâncare.

Incendiul a fost stins, au precizat oficiali ai ISU.

R.D.