9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 23:34
No menu items!

ALEGERI LOCALE 2016. Carmen Iohannis, la vot cu SPP-istul

spot_img

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, i-a îndemnat pe români să voteze duminică, afirmând că prezența la vot este “o datorie de onoare și o necesitate”.

“Este foarte importantă prezența la vot, fiecare ar trebui să vină să își exprime dorința, pentru că este o datorie de onoare și o necesitate”, a declarat Carmen Iohannis, la ieșirea de la urne, potrivit Agerpres.

Soția președintelui Iohannis a declarat că a votat pentru continuitate.

“Am votat pentru ca să se continue proiectele începute în Sibiu și pentru ca orașul nostru să devină și mai frumos și să ne bucurăm de el în continuare, să fie unul din orașele cele mai dorite din lume, să fie vizitat și iubit precum îl iubim și noi”, a mai spus Carmen Iohannis.

Soția președintelui a votat duminică, în jurul orelor 12.00, după ce a venit de la biserică, fiind însoțită doar de un angajat al SPP. Carmen Iohannis a votat în secția 68. La secția 70 a votat finul acesteia, Paul Porr, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România și primul pe lista pentru Consiliul Județean Sibiu.

Carmen Iohannis a fost la slujba de la biserică, împreună cu președintele Klaus Iohannis, susțin surse pentru AGERPRES. Președintele României este așteptat să voteze la București, așa cum a anunțat anterior.

R.D.

foto: agerpres