EXCLUSIV. Finul lui Reghecampf a scăpat de dosarul penal

Finul soților Laurențiu și Ana Maria Reghecampf – cel care organiza turneele de pregătire ale echipei Steaua pe când aceasta era antrenată de Laurențiu Reghecampf  – a scăpat de acuzația de trafic de influență în dosarul DIICOT în care era cercetat alături de Ștefan Răducan, zis Fane Caran, unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai lumii interlope din București, aflat în prezent în înschisoare.

„Cercetările efectuate ulterior dispunerii de efectuare în continuare a urmării penale nu au confirmat comiterea infracțiunilor de trafic de influență de către suspecții VOICU Cristian Ciprian și VĂDUVA Gabriel zis Bobby, arată procurorii DIICOT în rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată pe “Fane Caran” și prin care au clasat cauza față de Voicu.

În perioada în care echipa Steaua era antrenată de Laurențiu Reghecampf, Cristi Voicu era cel care organiza, cu prioritate, turneele de pregătire ale echipei lui Gigi Becali, el prestând astfel de servicii și pentru echipa națională de fotbal. Voicu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din acest domeniu.

În luna mai a acestui an „exploda” ancheta DIICOT, iar Cristian Ciprian Voicu era ridicat de acasă de procurori și pus sub acuzare pentru că ar fi acceptat promisiunea unui anume Radu Paul Șerban Ciocoiu, arestat într-un alt dosar al procurorilor de la combaterea crimei organizate, de renunțare la o datorie de 700 de euro pe care Voicu o avea la Ciocoiu pentru ca, prin intermediul unor persoane neidentificate, să-și exercite pretinsa influență asupra organelor de cercetare penală, în vederea formulării unui denunț de către CIOCOIU Radu Paul Șerban, în urma căruia acesta urma să beneficieze de reducerea limitelor de pedeapsă.

Ciocoiu fuseseră arestat de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri iar Voicu a nimerit în această anchetă pentru anchetatorii monitorizau o grupare condusă de Ștefan Răducan care cerea sume de bani în schimbul aranjării unor denunțuri care să ajute la situația judiciară a diferitor arestați sau condamnați.

Soluția DIICOT dispusă față de Voicu

ÎN CEEA CE PRIVEȘTE INFRACȚIUNEA DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ, PREV. DE ART. 291 ALIN. 1 C.PEN. reținută în sarcina suspectului VOICU Cristian – Ciprian, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de influență, prev. de art. 291 alin. 1 C.pen., constând în aceea că în luna aprilie 2017, suspectul Voicu Cristian Ciprian a acceptat promisiunea numitului Ciocoiu Radu Paul Șerban de renunțare la o datorie de 700 de Euro, pe care Voicu Cristian Ciprian o avea la numitul Ciocoiu Radu Paul Șerban, pentru ca, prin intermediul unor persoane neidentificate, să-și exercite pretinsa influență asupra organelor de cercetare penală, în vederea formulării unui denunț de către CIOCOIU Radu Paul Șerban, în urma căruia acesta urma să beneficieze de reducerea limitelor de pedeapsă, se va dispune clasarea cauzei având în vedere că din probele administrate a rezultat faptul că demersurile realizate cu privire la suspectul Voicu Cristian Ciprian, desfășurate cu scopul sprijinirii inculpatului Ciocoiu Radu Paul Șerban, au vizat obținerea de informații cu privire la posibili traficanți de droguri pe care inculpatul Ciocoiu Radu Paul să-i denunțe.

Cristi Ciupercă

foto: libertatea.ro

 

NICIUN COMENTARIU