6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 20:22
No menu items!

Erotism marca Remus Cernea în Parlament

spot_img

Deputatul Remus Cernea s-a dat din nou în spectacol, luni, în Parlament, înaintea unei dezbateri despre drepturile comunității LGBT, la care au participat și diplomați, reprezentanți ai ambasadelor SUA și ai statelor membre UE.

Cernea a venit la dezbatere însoțit de prietena lui, Ioana Stăniloiu, și a anunțat că va forma un cuplu oficializat cu aceasta, după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil. Deputatul și-a sărutat apoi cu foc iubita, spre surprinderea celor prezenți.

Momentul erotic creat de Remus Cernea a fost precedat de un scurt discurs, încheiat cu o întrebare a parlamentarului pentru iubita sa: “Am fost întrebat de multe ori ce orientare sexuală am, s-au făcut şi glume, şi ironii pe seama acestui lucru, întotdeauna le-am zâmbit tuturor şi le-am întors şi celălalt obraz. Astăzi, însă, împreună cu partenera mea de viaţă vrem să facem un anunţ şi vrem să ne asumăm împreună această luptă pentru recunoaşterea parteneriatului civil. De aceea, o întreb pe Ioana dacă vrea să fie partenera mea civilă“, a spus Cernea luni la Palatul Parlamentului. “Da, iubire, vreau!”, a răspuns Ioana Stăniloiu.

Remus Cernea a precizat, în final, că în România trăiesc în jur de 800.000 de persoane în uniuni civile nerecunoscute.”Parteneriatul civil este un contract pe care două persoane, în baza afecţiunii reciproce, a respectului reciproc îl pot încheia la un notar şi în baza acestui contract pot beneficia de o sumă de drepturi, precum cel de a lăsa moştenire, cel de a fi consideraţi aparţinători în cazul în care unul dintre cei doi are o problemă de sănătate, dreptul de a contracta un credit”, și-a încheiat deputatul spectacolul.

CITEȘTE ȘI: Remus Cernea, “parlamentarul din Atlantis”

R.D.

foto: bn24.ro