9.1 C
București
joi, 22 aprilie 2021 - 2:46

Drama studentului care s-a aruncat de pe acoperișul căminului: La 14 ani a fost abandonat de familie

Tânărul de 26 de ani care s-a aruncat vineri de pe acoperișul unui cămin studențesc de pe strada Lăcrămioarelor, din Sectorul 3 al Capitalei a murit la spital cu toate eforturile medicilor de a-l salva. Aproape trei ore, șapte negociatori, psihilogul lui și fosta iubită s-au străduit să îl convingă să renunțe la gestul sinucigaș.

 

Fosta prietenă a băiatului care a fost adusă la fața locului de autorități după ce el a solicitat să vorbească cu ea, a dat detalii despre viața tânărului.

Băiatul a rămas singur de la vârsta de 14 ani când a fost abandonat de familie. A fost momentul în care a părăsit satul natal și s-a mutat în Capitală. A lucrat ca recepționer ca să se poată întrețină și a reușit la facultate, la ASE. Din păcate a căzut în patima drogurilor și ar fi renunțat la studii. 

Fata a mai povestit că în ultima perioadă nu se mai înțelegeau deloc. El îi reproșa că face experimente pe creierul lui și de aceea s-a și despărțit de ea, a povestit tânăra.

Băiatul locuia cu chirie în căminul studențesc de doi ani de zile și era antrenor de fitness în București. Se pare că în momentul gestului sinucigaș s-ar fi aflat în sevraj, potrivit Antena 3.