8.2 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 15:01
No menu items!

Declarația care îngheață bucureștenii

spot_img

Directorul companiei Termoenergetica, Claudiu Crețu, șochează prin declarații de o aroganță extremă, în timp ce peste 100.000 de bucureșteni stau în frig și fără apă caldă. 

Soluția oferită de Crețu pentru cei care nu au apă caldă la robinet este boilerul electric, care e “câteva sute de lei”, după cum a spus acesta, marți, într-o intervenție la Antena 3.

“Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură. Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii”, a declarat diectorul Termoenergetica. 

Cât priveşte lipsa căldurii din apartamente, acelaşi oficial vorbeşte despre… calorifer electric.

Eu am pus un calorifer electric în priză“, a continuat directorul Termoenergetica, vorbind despre perioada în care nu a avut căldură.

“Problema acestui sistem e foarte gravă, sunt câţiva ani de când spunem că există aceste probleme, cerem finanţare pentru acest sistem. Soluţia e modernizarea acestui sistem”, a încheiat şeful Termoenergetica.

Directorul Termoenergetica, despre copilul ars din Capitală: ”Se pot întâmpla nenorociri și mai mari! Pot cădea tramvaie!”

Claudiu Crețu a încercat să explice situația copilului care a căzut aseară într-o groapă cu apă fierbinte, de lângă bloc, și a ajuns la spital cu arsuri grave.

Întrebat ce ar face în situația în care copilul său ar fi pus într-o situație asemănătoare, Claudiu Crețu a evitat să dea declarații. Însă a ținut să sublinieze că se pot întâmpla nenorociri și mai mari în Capitală, în orice moment. 

“Nu aș vrea să fiu în pielea unui părinte care pățește așa ceva. Este o situație regretabilă, din păcate. Mi-am exprimat regretul, îmi pare rău, facem tot ce putem ca să ținem acest sistem în funcțiune și atragem atenția cu privire la situația gravă în care este acest sistem de foarte mulți ani. 

Se pot întâmpla, din păcate, tragedii mult mai mari și mult mai grave! Și aici vorbim de lipsa de finanțare a acestui sistem.

Din păcate, se poate întâmpla orice fel de nenorocire în București, oricând. Sunt două mii de tone de apă fierbinte care curg în fiecare oră. Pot fi locuri în care să se creeze caverne în care să cadă mașini. Pot cădea tramvaie!”, a mai declarat Claudiu Crețu.

Raluca Dan