2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 6:54
No menu items!

Un consilier local din Brăila a obținut ordin de protecție împotriva soției sale, pe motiv că îl bate

spot_img

Un consilier local din orașul brăilean Făurei, fost candidat ProRomania la funcția de primar, a obținut în instanță un ordin de protecție împotriva soției sale, care l-ar fi bătut.

Gabriel Grigore Mocanu susține că a fost nevoit să sune la 112 pentru că femeia ar fi devenit violentă, după ce ar fi venit acasă băută.

“A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa”, potrivit motivării deciziei Judecătoriei Făurei, obținută de publicația De Brăila.

Mocanu a spus că a plecat de acasă de teama soției sale.

În schimb, femeia a neagat totul, spunând în fața instanței că ea este cea agresată și că soțul său o bate, dar că “nu a vrut să-l facă de râs”. Când a fost întrebată despre leziunile suferite de bărbat, femeia a susținut că s-a apărat.

Instanța a decis să admită însă cererea bărbatului și a dispus ca soția acestuia să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de el, timp de 3 luni.

                                                                                                                    Adina Silav