14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 8:39
No menu items!

Chirilă, după ce Iohannis nu a exclus să-l pună pe Cîțu din nou premier:”Doar Superman se înțelege de minune cu Terminator”

spot_img

Artistul Tudor Chirilă l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, după ce acesta nu a exclus ideea de a-l nominaliza din nou premier pe Florin Cîţu. El susține că „eșecul acestei guvernări și al acestui președinte este că au subminat și ultima fărâmă de încredere de care eram capabili”.

„Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism. Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de „lideri”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

El mai spune că președintele Klaus Iohannis a fost votat pentru că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă, iar  o mare parte din populație era sătulă de “mafia PSD”.

“Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise. Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar. Între timp țara se împarte în vaccinați și nevaccinați, oamenii se ștampilează unii pe alții cu vorbe grele, iar cazurile cresc”, a mai precizat Chirilă.

Preşedintele Klaus Iohannis nu exclude ideea de a-l nominaliza din nou premier pe Florin Cîţu. El a declarat miercuri că “orice persoană susţinută de o majoritate parlamentară poate să devină premier”.

                                                                                                                 Adina Silav