3 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 0:47
No menu items!

Chinezoaica Na Li, ambasador WTA pentru Turneul Campioanelor

spot_img

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore

na li 2

Jucătoarea chineză Na Li, recent retrasă din circuitul profesionist de tenis, a fost numită ambasador al WTA pentru Turneul Campioanelor, care va reuni cele mai bune 8 jucătoare ale lumii între 17 și 26 octombrie la Singapore, potrivit agenției Reuters.

Tenismena chineză, în vârstă de 32 ani, câștigătoare la Roland Garros în 2011 și la Australian Open în acest an, a primit acest rol de ambasador al WTA pentru edițiile din 2014 și 2015 ale Turneului Campioanelor.

Na Li, care s-a retras din cauza unor accidentări recurente, este singura jucătoare asiatică care s-a impus la un turneu de Grand Slam. ”Ea a inspirat o generație de tinere din Asia și Pacific cu speranța că și ele pot, de asemenea, să-și îndeplinească visul de a juca în Turneul Campioanelor”, a declarat președintele WTA, Stacey Allaster.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, și-a asigurat deja participarea la Turneul Campioanelor.

D.M.