17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 12:22

Ce schimbări ne așteaptă în 2016. HOROSCOP

spot_img

Fie că este vorba de sănătate, dragoste, bani, sau cum o să vă meargă în 2016, toate schimbările care vă așteaptă, pentru fiecare zodie în parte, le puteți afla din rândurile de mai jos.

BERBEC

Începi anul întrebându-te ce poți face pentru lume, deși ai unele nemulțumiri față de tine și de cariera ta. Fizic, corpul tău a beneficiat de magnetismul planetei Uranus, aflată în semnul tău în ultimii ani. Dacă până acum acest lucru te-a făcut suficient de îndrăzneț încât să încerci lucruri noi și să ai inițiative, anul acesta totul se rezumă doar la verbul “a face”. Este posibil să vrei să începi anul cu un nou look și să încerci alte exerciții fizice, în cazul în care faci sport. Problema nativilor Berbec este că au mereu planuri mărețe, dar pe care nu le finalizează, de cele mai multe ori.

TAUR

Prima jumătate a anului va fi extrem de plăcută cu Jupiter, planeta norocului, abundenței și bucuriei. Vă veți bucura de timpul petrecut cu copiii sau cu un partener romantic. În cazul în care nu aveți un partener, veți avea posibilitatea de a flirta sau de a începe relații noi. Ar putea fi cel mai bun an al tău din acest punct de vedere.

GEMENI

Planeta angajamentului și a echilibrului, Saturn, se va poziționa în zona căsătoriei pentru următorii câțiva ani. În mod obișnuit, celor născuți în zodia Gemeni le este foarte greu să rămână la ceva anume, cu atât mai puțin la o persoană. Este, așadar, o binecuvântare pentru acești nativi, deoarece Saturn îi pune într-o situație în care trebuie să aleagă totul sau nimic.

RAC

Un an nou fericit! Ei bine, de asta vei avea parte atunci când Jupiter intră pe horn cu un sac plin de bucurie, fericire și abundență pentru casa pe care o iubești atât de mult. Vei avea parte de fericire internă începând cu luna septembrie, pentru că până atunci, Saturn își face de cap. Vei munci din greu și vei câștiga bani, desigur.

LEU

2016 este un an dedicat adaptării, mai ales că în ultimii ani, nativii Leu au ajuns la un capăt. Este momentul să faci investiții înțelepte cu ajutorul darurilor pe care le-ai primit de la Jupiter cât timp a fost în zodia ta. Abundența nu a fost îndeajuns, așa că Jupiter face extinderi în zona numerarului. Uneori, însă, acest lucru poate însemna că te poți bucura de plăcerile tale rafinate, dar, în același timp, contabilul cosmic Saturn poate tăia din lucrurile care își plac cel mai mult.

FECIOARA

Fecioara ar trebui să obțină beneficiile pe care care le oferă bagheta magica a lui Jupiter în zodia de acum, iar dacă nu se întâmplă asta, atunci… trebuie să te ascunzi. Stăpânul Mecur intră în mișcare retrogradă, însă nu de 3 ori cum ar fi normal, ci de 4 ori în 2016. Acest lucru nu îți va da senzația unei minți amorțite, ci îți va oferi șansa de a gândi în afara zonelor specific Fecioarei.

BALANȚA

Vești minunate pentru tine. Super norocosul Jupiter intră în semnul tău de la 9 Septembrie, motiv pentru care meriți o pauză. Balanța a suferit unele transformări radicale și uneori dureroase cu domeniul de origine și relațiile din ultimii ani. Acest lucru a fost deosebit de greu pentru tine, deoarece ești semnul relației. Balanța nu se simte foarte bine în dizarmonie, însă acest lucru a fost exact ceea ce tu ai fost forțat să abordezi.

SCORPION

Nativii Scorpion nu par foarte bucuroși să îi vadă partea din spate a lui Saturn. Timp de doi ani și jumătate te-ai simțit mai bătrân decât păreai, iar acum poți sări în 2016 cu totul reînnoit. Norocosul Jupiter este în casa ta de prieteni ceea ce înseamnă că te face să te simți încrezător și popular. Este o perioadă bună să te integrezi în grupuri cu interese comune, fapt ce îți va aduce beneficii.

SĂGETATOR

Dacă esti puțin atent, realizezi că Saturn a intrat în zodia ta și își va întinde cortul său negru și robust acolo pentru o perioadă de câțiva ani. Probabil ați avut momente când ați fost mai nepoliticos cu prietenii voștri. Aceste lucruri au avut de-a face cu aspectele dure ce provin de la Scorpion. Din păcate, vor mai fi astfel de situații.

CAPRICORN

Va funcționa schimbarea paradigmei. Indiferent că sunteți capricorni mai blajini sau furioși, Pluto în zodia voastră este o împuternicire necesară, vă transformă în iarba Caprei pentru zeul Baphomet. Acest Dumnezeu are o pentagramă pentru un al treilea ochi, ceea ce înseamnă că ești o acum o forță recunoscută. Nu mai ești un țap ispășitor, nu mai ești cuminte. Practic, comportamentul tău va rupe lanțurile care l-au ținut legat.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul începe să se obisnuiasca cu faptul că Saturn nu mai ridică pereți de dimensiuni medievale, pentru a urca în carieră. Ultimii doi ani au fost adevarata luptă în ceea ce privește chemarea vieții tale. Ți-ai petrecut timpul urmărind ideile mari și viziunile pe care le ai pentru viitor. În schimb, facturile trebuiau plătite, familia trebuia hranită, etc. Aceste lucruri lasă puțin timp pentru visare, inovare și experimentare. Se pare că au construit bazele afacerii tale pentru totdeauna, iar de acum ritmul poate crește.

PEȘTI

Cum merge cu dragostea? Se pare că nu prea bine. Însă nu renunța, pentru că Jupiter își va face simțită prezența în sectorul de relații așa cum a făcut-o și la mijlocul anului acesta. Deci nu fi timid și singur. Până pe 9 Septembrie ai timp să îți găsești un partener. 2016 va fi un an favorabil pentru a lua decizii care îți vor schimba viața pe toate planurile.

Sursa: darkstarastrology.com