24.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 14:00
No menu items!

Ce actriță celebră s-a apucat de cântat

spot_img

Actress Gwyneth Paltrow arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a înregistrat un single cu fostul ei soţ, Chris Martin, care va fi inclus pe următorul album al trupei acestuia, Coldplay, conform jurnaliștilor Mediafax.

Vedeta hollywoodiană a făcut backing vocals pentru single-ul „Everglow”, care va fi inclus pe noul album al trupei Coldplay, intitulat „A Head Full of Dreams”.

Nu este prima dată când actriţa americană Gwyneth Paltrow, premiată cu Oscar, apare pe o înregistrare muzicală – ea a înregistrat un duet cu Huey Lewis, pentru filmul „Duete/ Duets” din 2000, a interpretat un single de pe coloana sonoră a filmului „Unde este dragostea?/ Country Strong” şi a lansat în serialul muzical de televiziune „Glee” un cover al piesei „Landslide” din repertoriul trupei Fleetwood Mac.

Buna ei prietenă Beyonce apare şi ea pe noul album al trupei Coldplay, care cuprinde colaborări ale formaţiei britanice şi cu alţi muzicieni celebri, precum Avicii, Noel Gallagher şi Tove Lo.

„A Head Full of Dreams”, al şaptelea album de studio din discografia trupei Coldplay, va fi lansat pe 4 decembrie.

Trupa britanică intenţionează să promoveze noul album printr-un turneu care va debuta la începutul anului viitor.

Într-un interviu acordat BBC în 2014, Chris Martin a sugerat faptul că acest disc ar putea fi ultimul al trupei Coldplay.

Trupa Coldplay, alcătuită din solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi toboşarul Will Champion, a fost înfiinţată în 1996. Formaţia britanică a câştigat şapte premii Grammy, iar abumele sale s-au vândut în peste 80 milioane de copii pe plan mondial.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt – care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-au căsătorit în decembrie 2003 şi au împreună doi copii – Apple, născută în 2004, şi Moses, născut în 2006. Cei doi artişti s-au despărţit în 2014 şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015.