8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 10:37
No menu items!

CAZUL CONDREA. Testul ADN: Cadavrul este al patronului Hexi Pharma

spot_img

Testul AND efectuat în cazul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a relevat că trupul găsit la locul accidentului este chiar al lui.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului General, unde este instrumentat dosarul accidentului, „urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”. Astfel, sunt eliminate din start speculațiile potrivit cărora cadavrul nu ar fi al patronului Hexi Pharma.

Pe de altă parte, din analiza traseologică a mașinii conduse de Dan Condrea în ziua de 22 mai, aceasta a fost surprinsă „de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”.

Andrei Tudor