23 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:37
No menu items!

Caz șocant la Suceava. Femeie băgată în sac și abandonată în scara unui bloc. Se află în stare gravă la spital

spot_img

O femeie cu probleme psihice a ajuns la spital, luni, după ce a fost pusă într-un sac din plastic și lăsată în scara unui bloc din Suceava. Cei care au abandonat-o sunt chiar rudele ei, mama și fratele său.

Potrivit polițiștilor din Suceava, incidentul a fost anunțat la 112. Inițial, locatarii blocului respectiv, aflat în cartierul Burdujeni, care au făcut șocanta descoperire, au crezut că este vorba despre un copil.

Victima, care avea în jurul gâtului legată o funie, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în stare de semiconștiență.

Polițiștii au aflat că femeia a fost agresată de rudele sale, două persoane cu probleme psihice.

„S-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond, cei doi ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii au dus la fața locului laboratorul criminalistic mobil. De asemenea, au fost informate DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor doi agresori. Polițiștii au întocmit dosar penal și urmează să stabilească încadrarea juridică a faptelor.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA FOTO: Antena 3