9.6 C
București
vineri, 1 martie 2024 - 19:29
No menu items!

Căutat la Constanța, Alexandru Mazăre s-a predat la București. El a fost condamnat la 3 ani de închisoare

spot_img

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței Radu Mazăre, dat în urmărire generală de polițiști după ce nu a fost găsit la domiciliu, pentru a fi încarcerat, s-a predat în București. Alexandru Mazăre a fost condamnat la închisoare în dosarul construcției cartierului de locuințe sociale Henri Coandă. În aceeași cauză, fratele său a scăpat de pedeapsă.

Alexandru Mazăre a fost condamnat,marți, în dosarul Henri Coandă, la 3 ani de închisoare cu executare și plata a 80.000 de euro, prejudiciul din acest dosar. 

Imediat după sentința dată de judecătorii ÎCCJ, Alexandru Mazăre a fost căutat de polițiști la domiciliul din Constanța, dar nu a fost găsit acasă, astfel că a fost dat în urmărire generală.

Conform unor surse judiciare, Alexandru Mazăre s-a predat poliției din București, unde are un alt domiciliu, astfel că va fi dus la Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre a fost condamnat, în 2019, la 9 ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Fostul primar al Constanței fugise în Madagascar dar a fost extrădat și a stat, până acum, în penitenciarele Rahova, Slobozia și Jilava.

M. Nedelcu