20.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 12:45
No menu items!

Fratele lui Radu Mazăre, dat în urmărire după ce a fost condamnat la închisoare și nu a fost găsit acasă

spot_img

Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost dat în urmărire națională după ce Înalta Curte l-a condamnat, marți, la 3 ani de închisoare cu executare într-un dosar de corupție. Polițiștii nu l-au găsit pe Alexandru Mazăre la domiciliul său.

”În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla”, se arată în comunicatul Poliției.

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv, marți, pe Alexandru Mazăre, la 3 ani de închisoare într-un dosar de corupție în care au mai fost implicați Radu Mazăre și omul de afaceri Avraham Morgenstern. Fostul edil PSD de la Constanța a scăpat de pedeapsă, ca și omul de afaceri, judecătorii au dispus încetarea procesului penal pe numele lor. Dosarul s-a referit la construcția cartierului de locuințe sociale Henri Coandă din Constanța.

M. Nedelcu