12.1 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021 - 2:48

Cătălin Drulă, “moștenire” cu subînțeles pentru noul ministru al Tranporturilor, Dan Vîlceanu

spot_img

Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, i-a lăsat un mesaj subtil succesorului său. Liberalul Dan Vîlceanu a primit o broșură intitulată „in memoriam Anghel Saligny”.

Cătălin Drulă (USR PLUS) a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare biroul pe care l-a ocupat la Ministerul Transporturilor, cu scaunul gol.

Pe birou apare un dosar ce poartă numele “PNRR Transport” (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă), dar şi un document cu numele “In memoriam… Anghel Saligny”.

„Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu.

Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) și un document mai special (zoom pe poză)”, a scris Drulă pe Facebook.

Cătălin Drulă a plecat de la conducerea ministerului după o serie de realizări pe care și le-a  prezentat la bilanțul de acum două zile.

„Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi şi noapte cu pasiune pentru infrastructura României”, a spus Drulă, arătând că la final de august erau deja investiți 3,7 miliarde de lei din fonduri europene. O parte din bani s-au dus în autostrăzi, cum ar fi deschiderea nodului de mare viteză de la Sebeş între A1 şi A10, accelerarea proiectelor A10 Sebeş – Turda și  Ungheni – Târgu Mureş, un sector de autostradă de 10 km,  la un alt şantier,Slatina – Balş, drumul expres dintre Craiova şi Piteşti, stadiul lucrărilor este la peste 90%”, a declarat Cătălin Drulă în fața ministerului Tranporturilor.

De asemenea, Drulă a amintit episodul în care l-a făcut “un zombie politic” pe Florin Cîțu și  a precizat că nu s-a răzgândit, premier este “toxic”.

Adina Silav