23.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 13:31

Iohannis nu e îngrijorat: “Guvernul (meu) merge mai departe!”

spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis se află, joi, într-o vizită oficială în Confederaţia Elveţiană, iar în discursul său în fața oficialilor, Iohannis a spus că „avem un Guvern care merge mai departe”.

Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un Guvern care merge mai departe! Chiar împreună cu mine este domnul ministru al Afacerilor Externe și știu că cei doi miniștri de Externe au avut, de asemenea, o discuție bună. Deci, din acest punct de vedere, nu este nicio îngrijorare”, a spus Klaus Iohannis, joi, 9 septembrie. 

Vizita lui Ioahnnis, la invitația omologului Guy Parmelin, are loc în contextul aniversării a 110 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Confederaţia Elveţiană.

Printre subiectele de pe agenda convorbirilor celor doi preşedinţi se află consolidarea relaţiei bilaterale, inclusiv a cooperării economice, cu accent pe domeniul investiţiilor, Elveţia ocupând locul 10 în clasamentul investitorilor din România, precum şi a cooperării sectoriale.

Emanuel Stan