7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 3:39
No menu items!

Cancan: Ștefan Florescu, omul lui Băsescu în PMP, înjură porcos colegii și conducerea partidului. El ar urma să-i ia locul lui Tomac în Parlament

spot_img

Unul din oamenii importanți care gravitează în jurul lui Traian Băsescu „a călcat pe bec” – relatează cancan.ro, citând ziuanews.ro -, vorba favorită a fostului președinte. Ținând cont că acțiunea se petrece în ziua și seara alegerilor europarlamentare, se poate spune chiar că a călcat pe… BEC! Ștefan Florescu și-a devoalat adevărată față, aducând injurii la adresa colegilor din PMP și a altor politicieni.

Ștefan Florescu este vicepreședinte PMP la nivel național și președinte al formațiunii politice la Sectorul 6. El este cel care vrea să candideze la primăria acestui sector, în 2020. Florescu se percepe ca fiind un lider important prin prisma faptului că Traian Băsescu pleacă la Bruxelles, ca europarlamentar. La fel se întâmplă și în cazul lui Eugen Tomac. Acesta din urmă lasă liber postul de deputat PMP, iar Florescu ar urma să-l ocupe, fiind următorul pe listă.

Numai că Ștefan Florescu e plin de „bube”. A obținut la sectorul 6 ultimul loc că număr de votanți ai PMP la europarlamentare. Mai mult, organizația pe care o conduce se află în degringoladă totală, iar cei care părăsesc organizația de sector sunt din ce în ce mai mulți, aceștia spunand că nu se mai poate cu Florescucu golaneala pe care o practică. Mulți îl aseamănă unui interlop local, cu legături dubioase. Dar, cel mai grav, Florescu își denigrează colegii de partid.

O înregistrare-șoc

Ziuanews a intrat în posesia unei înregistrări audio din ziua și seară alegerilor europarlamntare, în care Ștefan Florescu își face „albie de porci” colegii de partid și, cu toate că nu dă un nume clar, are referințe urâte și la adresa șefului sau de partid -Traian Băsescu-, ca și la adresa unor colege pe care le face „curve și țigănci”, sau „grasa aia, cioara aia…”, pe lângă faptul că folosește cuvinte obscene pe care le atribuie celor din PMP sau la adresa altor politicieni.

Jurnaliștii de la cancan.ro au redat și ei fișierul audio – cerându-și scuze cititorilor pentru limbajul folosit de Florescu – dar, arată aceștia, nu au cenzurat tocmai pentru a se vedea ce fel de om este acest „lider” al Partidului Mișcarea Populară. Oare Traian Băsescu dorește să trimită în Cameră Deputaților un astfel de om? Sau dorește că în viitor, un astfel de „golan interlop” cum îi zic cei din organizație, să ajungă să candideze la primăria de la sectorul 6?, se întreabă jurnaliștii cancan.ro. 

În opinia acestora, după acest episod, Ștefan Florescu ar trebui să-și ceară iertare de la toți membrii PMP pentru insultele și calomniile adresate colegilor și conducerii. „Nu știm, însă, dacă asta ar fi suficient. Mai degrabă, Florescu ar trebui exclus din partid. La orice altă formațiune politică importantă, după un astfel de limbaj și injurii aduse membrilor de partid, vinovatul este exclus fără drept de apel.”, mai arată reporterii cancan.ro.

Înregistrarea și articolul complet AICI.