-1.9 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 13:10
No menu items!

HALUCINANT. Procurorul #rezist din dosarul 10 august, Bogdan Pîrlog, candidează la Secția specială de investigare a magistraților. În proiect, el cere desființarea structurii

spot_img

Procurorul militar Bogdan Pîrlog – cel care a întocmit halucinantul proces-verbal care a stat la baza deschiderii dosarului “10 august” și a participat la protestele organizate de judecătorul Cristi Dănileț – și-a depus dosarul de candidatură pentru un post la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Potrivit Antena 3, în mod ciudat, în proiectul de candidat, Pîrlog cere desființarea SIIJ. 

Cine este Bogdan Pîrlog

Toate acestea, în condițiile în care Pîrlog a fost vizat de două anchete ale Inspecției Judiciare care a cerut Secției pentru procurori a CSM sancționarea acestuia. 

Mai mult, pe 20 mai, postul România TV a difuzat o înregistrare care arată, însă, cum a fost ordonată, de fapt, “autosesizarea” procurilor militari în cazul incidentelor de la Topoloveni de către procurorul Bogdan Pîrlog, numit adjunct al șefului Parchetului Militar Teritorial București. Potrivit înregistrării difuzate de România TV, Pîrlog a ordonat deschiderea dosarului fără aprobarea șefului Parchetului Militar.

CITEȘTE ȘI: