34.7 C
București
duminică, 1 august 2021 - 14:34

Campion balcanic la înot, mort la o petrecere

spot_img

Campion balcanic la inot, mort la o petrecere

Campionul balcanic la înot Octavian Ciocan, în vârstă de 18 ani, a murit, duminică seară, la o petrecere organizată de un prieten al acestuia, în orașul Brăila. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Surse judiciare au precizat că, duminică seară, Octavian Ciocan a participat, alături de mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, la o petrecere unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, tânărului i s-a făcut rău şi a mers într-o altă cameră, iar la scurt timp a fost găsit de prieteni în stare de inconştienţă.

În jurul orei 22.00, tinerii au chemat o ambulanţă, însă medicii care au ajuns la faţa locului nu i-au mai putut salva viața prietenului lor.”Medicii care au ajuns la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe tânăr timp de 40 de minute, fără succes. Concluziile echipajului de ambulanţă sunt că acesta a făcut un stop cardio-respirator”, a declarat, luni dimineaţă, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila, Radu Silviu.

Poliţiştii au dechis un dosar penal în acest caz.”După primirea sesizării şi constatarea decesului, poliţiştii au început o anchetă, au făcut cercetări şi au deschis dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Jenel Şogor.

Cauza exactă a morţii tânărului va fi stabilită în urma necropsiei.

Octavian Ciocan era campion balcanic la înot, multiplu medaliat la diverse competiţii, el obţinând patru medalii de aur, două de argint şi două de bronz.

R.D.