17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 20:38
No menu items!

Blestemul Mihăilești. Un microbuz a luat foc, la două săptămâni de la explodarea camionului cu butelii

spot_img

Un microbuz în care se aflau 10 persoane a luat foc pe Drumul European 85, în apropierea localităţii Mihăileşti, la doar două săptămâni de la exploziile buteliilor dintr-un camion.

Din fericire, ca și în cazul incidentului de acum două săptămâni, nicio persoană nu a fost rănită, transmite corespondentul Mediafax.

Microbuzul circula pe ruta Galaţi-Bucureşti. „Apelul pe 112 a fost primit la ora 09.02 şi spunea că un microbuz s-a aprins în trafic, pe raza localităţii Mihăileşti. Se intervine şi la această oră pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Pompierii din Buzău au intervenit cu trei autospeciale, dintre două cu apă cu spumă şi un SMURD. Din primele informaţii , se pare că în microbuz se aflau 10 persoane, însă nimeni nu a fost rănit. E vorba de o ardere generalizată, dar deocamdată nu se ştiu cauzele incendiului. După intervenţie se va face cercetarea la faţa locului pentru a se stabili de la ce a pornit focul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

mihailesti

În urmă cu două săptămâni, un TIR încărcat cu 800 de butelii cu gaz a luat foc, pe DN2 (E85), la intrarea în Mihăileşti. Mai multe butelii au explodat după izbucnirea incendiului. Localnicii au fost evacuați, pe o rază de 500 de metri.

Andrei Tudor