12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 15:40
No menu items!

Anchetă la Constanța. Un polițist de 22 de ani a fost găsit împușcat în cap, în mașina de poliție

spot_img

Un poliţist în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat, joi seară, într-o comună din judeţul Constanţa.

IPJ Constanţa a fost sesizat, joi seară, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că în comuna Cumpăna a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului.

“În urma deplasării la faţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din judeţul Vâlcea. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este poliţist activ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, fiind încadrat din anul 2023”, au precizat poliţiştii.

Cercetările sunt continuare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Tânărul era angajat din aprilie 2023, imediat după ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, scrie Ziua de Constanța. Polițistul locuia în comuna Cumpăna.

El urma să intre în post și a fost găsit împușcat în cap chiar în mașina de poliție, de către colegul său de tură.

Este al doilea polițist care s-ar fi sinucis în doar 24 de ore. Joi, un alt om al legii s-a împușcat în cap, la Botoșani, pe mormântul fiicei sale.

                                                                                                        Adina Bucur Silav