10.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 20:52
No menu items!

Tragedie în Botoșani. Un poliţist și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea

spot_img

Un poliţist din Botoşani a fost găsit, joi, mort în cimitirul din Vlăsineşti. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor în ziua de Sfântul Andrei, pe mormântul fiicei sale, care s-a stins la numai un an şi pe care o chema Andreea.

Poliţistul în vârstă de 47 de ani, şef de post la Stăuceni, a fost găsit fără viaţă în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani, de un bătrân venit la cimitir să aprindă o lumânare.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti şi un echipaj al Ambulanţei, însă medicii nu au mai putut face nimic. 

Colegii poliţistului au început ancheta şi, în scurt timp, au aflat despre o tragedie fără margini.

Poliţistul a avut o fiică, pe nume Andreea, care s-a stins la vârsta de un an, ea fiind înmomântată la cimitirul din Vlăsineşti. În această dimineaţă, în ziua de Sfântul Andrei, poliţistul a mers la mormântul fiicei sale şi şi-a pus capăt zilelor.

„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Botoşani.

                                                                                                     Adina Bucur Silav

SURSA FOTO: monitorulbt.ro