14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 7:26
No menu items!

Ambarcaţiunea care a intrat în caiacul cu sportivi era condusă de un fost poliţist de frontieră

spot_img

Conducătorul șalupei care a provocat un accident șocat pe Dunăre este un fost polițist de frontieră. El a trecut cu șalupa peste un caiac în care se aflau patru sportivi. Printr-o minune, sportivii nu au fost răniți. Au fost ajutați să iasă din apă de o familie care se afla în plimbare cu barca și care a și surprins video accidentul. Culmea, cel care filma este polițist de frontieră și se afla în timpul liber.

Autorul accidentului de pe Dunăre, de la Orșova, este un fost polițist de frontieră pensionat de trei ani, care ar fi recunoscut imediat după accident că a fost neatent.

Cel care i-a salvat pe tineri şi a filmat întregul incident este tot poliţist de frontieră. La momentul a accidentului ieșise cu familia la o plimbare cu barca pe Dunăre și filma împrejurimile.

Colegii acestora au transmis un mesaj pe facebook.

„Mulţi dintre noi am fost revoltaţi când am văzut imaginile cu un conducător de ambarcaţiune care a intrat, în plin, în 4 tineri care erau cu caiacele pe Dunăre. Şi, poate la fel de mulţi am fost surprinşi când am aflat că cel care conducea barca era FOST poliţist de frontieră, pensionat de 3 ani.

Acesta a declarat autorităţilor care învestighează cazul că a fost neatent şi nu i-a observat pe tineri. Acum va suporta consecinţele “neatenţiei” sale.

Însă nu mulţi dintre voi ştiti că cel care i-a salvat pe tineri este POLIŢIST DE FRONTIERĂ. Sebastian este agent şef şi lucrează la Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova.

El se afla în timpul liber şi fiind în apropiere cu ambarcaţiunea personală, a intervenit imediat şi a scos tinerii din apă, unul dintre adolescenţi având o fractură serioasă la braţ.

Aceştia au fost conduşi în siguranta la mal, unde le-a fost acordată asistenţă medicală de specialitate. Mulţumim Sebastian pentru gestul tău“, a transmis Poliţia de Frontieră.

VIDEO/ Imagini șocante pe Dunăre, la Orșova. Un caiac cu 4 copii a fost lovit în plin de o șalupă