10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 12:51

VIDEO/ Imagini șocante pe Dunăre, la Orșova. Un caiac cu 4 copii a fost lovit în plin de o șalupă

spot_img

Un caiac cu 4 copii, de la Clubul Sportiv Orșova, a fost lovit în plin de o șalupă. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul șalupei nu a observant caiacul cu sportivii aflați la antrenament, pe Dunăre, și a intrat în plin în el. Caiacul, în care se aflau cei patru minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, a fost pur și simplu secționat în două.

Accidentul a fost surprins de o familie care  se plimba cu barca și care a sărit imediat în ajutorul copiilor.

Din fericire, adolescenții nu au fost răniți, însă au fost transportați la o unitate medicală în vederea efectuării unor controale.

„Astăzi, ora 12.30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orșova, o ambarcațiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau 4 persoane. Persoanele implicate au fost recuperate din apă și conduse, în siguranță, la mal.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

                                                                                                                    Adina Silav