5.1 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 1:52
No menu items!

Alina Gorghiu, deranjată de bârfele din PNL: “Am ajuns să avem oameni care critică mai mult decât o face Ciolacu”

spot_img

Senatorul PNL Alina Gorghiu susține că există în partid liberali care critică PNL mai mult decât o face preşedintele PSD. „Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru”, a spus senatorul liberal.

„Avem colegi în Partidul Naţional Liberal, care şi de pe această scenă, folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD. Și anume, că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: “Dom-le, nu se duc la PSD”. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale. Vă rog să vă bateţi pentru fiecare proiect şi să nu vă mai uitaţi la colegii care repetă mesajele PSD. Sunt toxice, obosesc în spaţiul public oamenii care cred în PNL. Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e  invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL. Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a afirmat Alina Gorghiu, duminică, la conferinţa de alegeri interne a PNL Maramureş.

Gorghiu le-a cerut și susţinătorilor lui Ludovic Orban, care critică Guvernul condus de Florin Cîţu, să înceteze.

„Nu o să mă vedeţi nici măcar o secundă spunând ceva urât despre fostul premier al României, pentru că i-am susţinut măsurile, mandatul. Dar, îi rog pe toţi cei din echipa lui care astăzi critică pe Facebook mandatul lui Florin Cîţu – şi nu există zi să nu vezi postări împotriva premierului actual – să facă acelaşi lucru pe care tot PNL-ul l-a făcut. Dacă nu o să susţinem fiecare dintre noi acest Guvern al lui Florin Cîţu şi al PNL, al preşedintelui  Klaus Iohannis, al fiecăruia dintre noi, riscăm să pierdem guvernarea. Vă rog să fiţi solidari”, a adăugat Alina Gorghiu.

                                                                                                                    Adina Silav