-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 22:25
No menu items!

Ce le transmite Ludovic Orban celor care nu îi mai sunt alături

spot_img

Ludovic Orban a declarat, duminică, că mulţi din echipa PNL nu-l mai susțin, însă, dacă el nu mai este bun “înseamnă că nici ei nu mai sunt buni pentru că au făcut parte din echipa de conducere”.

„În ultimii patru ani partidul a fost condus nu numai de Ludovic Orban, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, a fost condus de o echipă pe care aţi ales-o la congres. Acum, văd că foarte mulţi din această echipă spun că eu nu mai sunt bun. Sigur că aici, din punctul meu de vedere, există două variante: dacă eu nu mai sunt bun, înseamnă că nici ei nu mai sunt buni pentru că au făcut parte din echipa de conducere. Ori dacă ei se consideră buni, înseamnă că şi eu sunt bun în continuare să conduc Partidului Naţional Liberal”, a ținut să sublinieze Orban, duminică, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş.

Președintele PNL a precizat că nu există delict de opinie în PNL şi că s-ar bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai săi care să aibă de suferit de pe urma faptului că îi sunt alături.

„Pentru mine, unitatea Partidului Naţional Liberal este fundamentală. Eu am fost, sunt şi voi fi un garant al unităţii. M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine”, a afirmat Ludovic Orban. 

                                                                                                                    Adina Silav