32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 17:14

Alertă cu bombă, după explozia de la Arad. O valiza suspectă, verificată de pirotehniști

spot_img

Alertă cu bombă, vineri după-amiază, în faţa clădirii în care funcţionează Palatul Copiilor din Arad. Poliţişti, jandarmi, echipaje SMURD şi pirotehnişti au blocat zona.

Potrivit primelor informaţii, o valiză suspectă a fost găsită în faţa Palatului Copiilor din Arad, iar la faţa locului au ajuns numeroase echipaje de intervenţie. 

Alerta vine la o săptămână după ce o bombă a explodat în maşina omului de afaceri din Arad.

“Astăzi, în jurul orei 14.15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției. Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa p echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș. De asemenea, se vor deplasa specialiștii SRI”, precizează Poliția.

La scurt timp după ce forțele de ordine au încercuit zona, la fața locului a venit un bărbat care a susținut că și-a uitat valiza în locul cu pricina. El a spus că a plecat grăbit, după ce a avut o lucrare în zonă, și a lăsat acolo valiza, în care ar avea unelte.