9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:35
No menu items!

Cum ne influențează Venus în Rac în luna iunie

spot_img

Ești hipersensibil și irascibilitatea a pus stăpânire pe tine? Nu e cazul să te îngrijorezi, ci doar să fii un pic mai atent decât de obicei, pentru că zodia Rac își face simțită prezența luna aceasta!

Pe 2 iunie, la ora 16:19, Venus a intrat în zodia Rac, pe care o va tranzita până în data de 27 iunie, la ora 7:28, când va ajunge în  Leu. Zodia Rac ne va scălda în apele-i când calde, când reci și va influența modul în care relaționăm, cum stabilim relațiile personale și intime, cum dăm și cum primim iubire.

Găsirea partenerului sau a prietenului ideal, precum și căldura unei familli și a unui cămin, vor deveni chestiuni prioritare pentru fiecare dintre noi, pe parcursul acestei perioade, căci e lucru bine știut că visul oricărui Rac veritabil este să aibă parte de toate aceste lucruri. Până la finele acestei luni, vom tânji după o atmosferă caldă, ne vom preocupa de trecut, ne putem simți mai patrioți decât de obicei, iar relația cu părintele de sex feminin se va îmbunătăți.

Dar cum orice lucru are și aspecte mai puțin plăcute, este bine de știut că în această perioadă, Berbecii, Balanțele și Capricornii vor fi mult mai sensibili decât de obicei la critici din partea părinților, prietenilor, partenerilor de viață. În cazul conflictelor, mare atenție la impulsivitate, mai ales pentru că modul în care reacționăm, va atrage după sine suferința!