0 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 23:15
No menu items!

Adriana Săftoiu, replică dură pentru Florin Cîțu: “E cam mult. Linişte totală în dreptul lui”

spot_img

Fost deputat PNL între 2016 şi 2020, Adriana Săftoiu a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a spus că el este singurul care s-a opus unei eventuale colaborări între PNL şi PSD.

Florin Cîțu a declarat că este <<singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD>>. La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi. Când PNL, în perioada în care dl. Cîțu era senator, ministru, racola primari PSD, parlamentari PSD, care au si devenit, acum, parlamentari PNL, nu rețin nici măcar o declarație a dl Cîțu prin care să critice asemenea racolări. Liniște totală în dreptul lui.

Cei care au făcut-o au decontat- si nu asta ar fi marea problemă-, dar să te prezinți că te-ai opus sistematic <<colaborării cu PSD>> e cam mult. Cu ceva eforturi poate se găsesc niste declarații care să nu fie contrazise de realitate“, a scris pe Facebook Adriana Săftoiu, citată de DC News. 

Declarația lui Florin Cîţu 

“Două moțiuni simple depuse împotriva mea de PSD. Să nu mai amintim chemări la ora prim-ministrului. Românii au înțeles concluzia. Social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți Românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Știți că niciodată, dar niciodată, nu aș susține nici măcar în glumă să-mi dau jos propriul guvern să guvernez cu PSD. (…)

Dragi români, economia a trecut cu bine peste cea mai mare criză din ultima sută de ani. Ce a făcut PSD? A sabotat din Parlament. Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete? Cereți-vă scuze românilor. Cele mai mari creșteri din Uniunea Europeană. Rata inflației este cea mai mică decât guvernările socialiste. Dobânzile sunt mai mici. Lecție de economie, așa se face o guvernare de succes, de centru-dreapta”, a declarat Florin Cîţu în Parlament marţi, la moţiunea de cenzură.

Raluca Dan