9.1 C
București
joi, 22 aprilie 2021 - 2:24

Acuzații grave între PNL și USR-PLUS: “Gata cu hoțiile! Peneliștii au furat de-au rupt!”

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu îl acuză pe prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, că îi atacă pe miniștrii USR-PLUS din coaliție deoarece aceștia “nu îi mai lasă la furat” pe actualii reprezentanți ai PNL.

”Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!” scrie deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu, pe Facebook, acuzând că ”Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc. Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.”

Emanuel Ungureanu îl acuză direct, apoi, pe Rareș Bogdan, că a avut o firmă prin care a deținut și un ziar în Cluj Napoca, firmă prin care, scrie Emanuel Ungureanu, Rareș Bogdan ”a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat”. Acreasta ar fi explicația pentru care ”de aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.”

Mai mult, deputatul USR-PLUS avertizează că dacă PNL ar dori refacerea unei ”alianțe dragi” cu PSD: ”peneliștii vor avea viață grea cu noi.”

Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis. Asta este viața. Gata cu hoțiile!” a mai scris Emanuel Ungureanu.