21.9 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 22:31
No menu items!

UPDATE VIDEO/FOTO. Accident grav în Caraș-Severin. Două microbuze s-au lovit frontal. Zece răniți. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

spot_img

UPDATE : 10 persoane, care au suferit leziuni, primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele de resuscitare.

Șase  dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicesti din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul aflat în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD si va fi transportat la UPU Reșița.

Știre inițială

Un accident grav a avut loc, vineri după-amiază, pe DN6, în județul Caraș-Severin. Două microbuze s-au lovit frontal. Două persoane sunt încarcerate. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN6 Orșova-Caransebeș, la intrare în localitatea Teregova, județul Caraș-Severin.

Din primele informații, două persoane sunt încarcerate într-unul dintre microbuze, iar mai multe persoane au fost rănite.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

ISU Caraș-Severina a transmis că în accident sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism.

Pompierii intervin la fața locului cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ.

Traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri de deplasare.

                                                                                                                Adina Silav

 

SURSA VIDEO: ISUJ Caraș-Severin