14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 22:08

Accident cu un microbuz românesc în Ungaria: un mort și 15 răniți

spot_img

O persoană a murit, iar 15 au fost rănite după ce un microbuz înmatriculat în România a lovit un autoturism, în sud-estul Ungariei, relatează presa ungară.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs într-o intersecție din localitatea Pusztaszer, din cauză că microbuzul românesc nu a acordat prioritate autoturismului înmatriculat în Ungaria, a transmis Radio România Actualități.

Din primele verificări a rezultat că autoturismul era condus de o femeie din județul Csongrad, care și-a pierdut viața în urma impactului, iar 15 persoane aflate în microbuzul românesc au fost rănite.

Circulația în zonă a fost închisă, iar poliția a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

Purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat corespondentului RRA la Budapesta că pasagerii microbuzului sunt cetățeni români. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar 11 au fost răniți ușor în accident, toți fiind transportați la spitale din zonă pentru îngrijiri medicale.