10.2 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:21
No menu items!

2016, anul Maimuței de foc: răsturnări politice și revoluții

spot_img

2016 stă sub semnul Maimuţei de Foc, după zodiacul chinezesc, astrologii anunţând o perioadă plină de neprevăzut, aşa cum este şi personalitatea jucăuşă şi obraznică a acestui animal.

Intrarea sub acest semn va începe în ziua de 8 februarie și se încheie pe 27 ianuarie 2017. Va fi o perioadă lipsită de linişte la nivel individual, iar pe plan mondial se anunţă răsturnări politice, revoluţii şi mişcări sociale de amploare.

Reprezentanţii acestui semn sunt inteligenţi, foarte energici, inventivi, dispuşi să speculeze momentul în favoarea lor, să manipuleze şi să improvizeze pentru a pica mereu în picioare. Aceşti nativi se consideră adesea fiinţe aparte, superioare, tocmai de aceea au adesea tendinţa de a-i trata pe cei din jur cu dispreţ, notează horoscopbun.ro. Ar face orice pentru a-i convinge pe ceilalţi că are dreptate, inclusiv să exagereze sau să mintă, să dea vina pe oricine altcineva.

Anul Maimuţei va fi, prin urmare, un an cu un ritm rapid de derulare a evenimentelor, iar partea pozitivă se referă la capacitatea de a găsi soluţii neconvenţionale la probleme cu care ne confuntăm de ani de zile. Tocmai de aceea, astrologii recomandă îndrăzneală, pentru a ne creşte şansele de a reuşi în ceea ce ne propunem. Este un an în care foarte mulţi vom încerca să ne impunem acasă ori la locul de muncă, în care vom dori să fim percepuţi de prieteni, de şefi şi de partenerii de afaceri ca individualităţi demne de tot respectul.

La polul negativ, Anul Maimuţei de Foc va fi unul în care trebuie să fim atenţi la escrocherii şi înşelătorii, la oameni cu vorba mieroasă, care promit mult şi fac foarte puţin, mai ales în afaceri şi politică. Fiind un an aflat sub semnul energiei, mulţi vor simţi nevoia să facă mai mult sport, să-şi schimbe stilul de viaţă pentru a face faţă provocărilor, stresului şi ritmului alert de viaţă.

Anul maimuţei va fi dificil pentru Tigru, Şarpe, Câine şi Porc , dar o perioadă bună pentru Şobolan, Bivol, Dragon, Cal, Maimuţă şi Cocoş.