12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 15:16
No menu items!

VIDEO. Veneția: S-au răsturnat cu gondola după ce au făcut un selfie

spot_img

Patru turiști care se aflau într-o gondolă s-au răsturnat la Veneția. Turiștii au încercat să facă un selfie, în ciuda avertismentului gondolierului.

Incident neobișnuit pe canalele din Veneția, unde o gondolă s-a răsturnat, făcându-i pe ocupanți să ajungă în apă. Din fericire, totul s-a terminat doar cu o sperietură și un frig strașnic.

Episodul s-a petrecut în cursul dimineții de duminică, 3 decembrie, în apele Rio de la Verona, în cartierul San Marco, nu departe de teatrul La Fenice. Pe lângă gondolier, patru turiști asiatici au sfârșit prin a ajunge în apă, din cauză că nu au respectat manevra anunțată în prealabil de conducătorul ambarcațiunii, relatează publicația Il Giornale.

Unii turiști și-au schimbat poziția, în ciuda faptului că gondolierul le strigase să stea pe loc pentru a evita riscuri inutile. Distribuția incorectă a greutății pe ambarcațiune, din cauza mișcării turiștilor, a dus la un dezechilibru: gondola s-a răsturnat apoi, făcând ca toți ocupanții să ajungă în apele reci ale Rio de la Verona.

 

 

D.Constantin