12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 14:21
No menu items!

Un polițist băut și-a încărcat butelia la o stație GPL și a lovit cu mașina un om. Apoi a mers la serviciu

spot_img

Un polițist de frontieră este cercetate penal și disciplinar, după ce, fiind băut, și-a încărcat butelia la o stație GPL, apoi a lovit cu mașina un martor care îl certa, informează Observatornews.ro.

Incidentul a avut loc în localitatea constănțeană Techirghiol. Îmbrăcat în uniformă, polițistul de frontieră încearcă să încarce o butelie de aragaz la o stație GPL, aflată în imediata apropiere a locuințelor.

Localnicii încep să-l certe, iar omul legii încearcă să riposteze verbal, apoi se urcă în mașină ca să plece. Însă pe capota mașinii s-a urcat un bărbat care încerca să-l împiedice pe polițist să plece. Acesta alunecă și cade pe asfalt.

Polițistul își continuă drumul spre locul de muncă, deoarece intra în tură. Acolo l-au găsit și colegii de la Rutieră, după ce l-au testat cu alcooltestul și au constatat că era băut. Alcoolemia acestuia era de 0,5 g per litru în aerul expirat.

În prezent, polițistul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Și superiorii bărbatului îl cercetează disciplinar, iar la final, în funcție de concluzii , împotriva polițistului se vor lua și alte măsuri.

D.Constantin