1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 12:50
No menu items!

VIDEO/ Un şofer inconştient forţează bariera la trecerea de cale ferată. Imaginile au ajuns la Poliţie

spot_img

Imaginile cu şoferul care forţează bariera lăsată la trecerea la nivel cu calea ferată au fost filmate duminică, 31 octombrie, într-un cartier din Bucureşti.

CFR Infrastructură a publicat pe pagina de Facebook imaginile surspinse de o cameră video instalată în zona trecerii la nivel cu calea ferată din cartierul Andronache.

“Deși, în ultima perioadă am sesizat public gravele abateri de la respectarea regulilor de circulație rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată, un nou caz de inconștiență a fost surprins duminică, la ora 07.45, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 13+958, situată între stațiile București Băneasa – Pantelimon, cartierul Andronache”, a transmis CFR Infrastructură.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă se vede cum șoferul unui Logan galben trece printre bariere, ignorând faptul că ar putea fi izbit de tren în orice moment.

Imaginile, inclusiv numărul de înmatriculare al autoturismului, au fost transmise Poliției pentru identificarea șoferului teribilist.

“CFR SA va sprijini în continuare acțiunile Poliției Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto care încalcă în mod voit regulile de circulație, prin monitoizarea traficului la trecerile la nivel și transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la trecerile la nivel cu calae ferată”, precizează sursa citată.

                                                                                                                  Adina Silav