1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 7:22
No menu items!

Ce ne aduce Marte în Scorpion, anul acesta

spot_img

În intervalul 30 octombrie -13 decembrie, planeta Marte va tranzita zodia Scorpion. Evenimentul astrologic care a început, sâmbătă, în penultima zi  a lunii octombrie, poate, cu siguranță, să aducă schimbări uriașe pentru semnele zodiacale.

Timp de șase săptămâni, Marte va aduce schimbări majore în plan personal, și ne poate pune și în anumite situații mai dificile, atât în cadrul intim, de acasă, cât și la locul de muncă. 

Devenim mai înclinați către acțiuni extreme, funcționăm mai mult pe principiul „totul sau nimic” și avem o putere interioară impresionantă astfel încât să facem față oricăror provocări.

În astrologie, Marte reprezintă capacitatea de a obține ceea ce ne dorim, de a lupta, de a intra într-o competiție, de a provoca, de a ne apara, de a rezista la un efort fizic și de a ne satisface toate nevoile.

Marte este a patra planetă de la Soare și este poziționată dincolo de orbita Pământului.

Timp de 2 ani și jumătate, planeta Marte face o rotație completă a zodiacului, iar la 2 ani și o lună de zile, ajunge în Conjuncție cu Soarele.

Marte este planeta masculinității și ea ne vorbește despre modul cum sunt satisfăcute nevoile fizice, semnifică disponibilitățile relaționale și sexuale.

Intr-o astrogramă feminină, Marte reprezintă tipul de bărbat de care aceasta este atrasă.

Intr-o astrogramă masculină, reprezintă nevoile și reacțiile lui afective și sexuale.

Marte îndeamnă la activitate și efort intens pe o durată scurtă timp, și care influențează viața fiecărui individ.

Este un simbol care reprezintă pasiunea, dorința energia, acțiunea, curajul, forța, dar și impulsivitatea, agresivitatea, accidentele, operațiile chirurgicale.

Marte poate fi pentru unele zodii, cel care destabilizează viețile unora dintre nativi, mai ales a celor care preferă comoditatea, pasivitatea, în locul acțiunilor îndrăznețe.

Deși Marte le tulbură viețile le va deschide, de asemenea, perspective noi.

Marte in Scorpion se manifestă mai discret, dar profund și intens, astfel că dorințele sunt îndeplinite prin punerea în mișcare a unei mari energii psihice.

Scorpionul posedă energie imensă, acumulata din nevoia de autoprotecție și de control, și de aceea, pe parcursul aceastei perioade, este posibil să avem momente de expansiune maximă, în care să erupem și să ne eliberăm de această energie.

Cu Marte în Scorpion nimic nu este imposibil și devenim foarte atrași de ceea ce nu cunoaștem, de zonele ascunse ale vieții, de ocultism.

De altfel, cu Marte în Scorpion acțiunile noastre nu sunt la vedere și nu acceptăm compromisuri, în schimb ne plac riscurile.

Marte în Scorpion este un învingător, dar nu întotdeauna joacă cinstit, pentru că una din armele sale de bază este manipularea.

Așa că, atenție la joculețe!

Cântăriți bine șansele de pierderi, aveți grijă pe cine manipulați și pe cine lăsați să vă manipuleze, dragi nativi!