23.2 C
București
vineri, 17 septembrie 2021 - 12:35

VIDEO Un șofer inconștient a lovit trei pietoni, la Cluj, la scurt timp după ce lovise un motociclist. O femeie a murit

spot_img

Accidentul deosebit de grav a avut loc pe o stradă din Cluj puțin după ora prânzului. Șoferul unui autoturism a lovit un motociclist, după care și-a continuat drumul, lovind trei pietoni. Unul dintre ei, o femeie de 60 de ani a decedat. Alte trei persoane au ajuns cu răni grave la spital.

Se pare că șoferul a izbit din spate motociclistul care mergea în aceeași direcție, apoi și-a continuat drumul, iar pe o stardă a acroșat trei pietoni.

Reprezentanții ISU Cluj au spus că la locul producerii accidentului l-au găsit pe motociclist întins pe jos și necesitând asistență medicală, iar femeia în vârstă de 60 de ani era prinsă sub mașină, ea fiind deja decedată. O a doua femeie se afla prinsă sub mașină, cu traumatisme multiple, însă conștientă și cooperantă. Un alt bărbat aflat în apropiere a solicitat și el asistență medicală.

Doi bărbați răniți și femeia care a fost scoasă de echipajul de pompieri de sub mașină au fost transportați de urgență la spital.

Șoferul vinovat de producerea accidentului nu a necesitat transportul la spital. Polițiștii i-au testat atât pe motociclist cât și pe șofer și au stabilit că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

În momentul impactului s-a produs și o avarie la un brașament de gaz și există scurgeri de hidrocarburi, fiind solicitată o echipă de intervenție de specialitate.

C.D.