1.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 22:15
No menu items!

VIDEO Un polițist scoate brusc pistolul la un șofer de tir tras pe dreapta. IPJ Arad face verificări în acest caz

spot_img

Poliția Arad a anunțat că face verificări după o înregistrare video apărută pe rețele de socializare, în care se vede cum un agent scoate brusc pistolul și îl îndreaptă spre șoferul unui TIR tras pe dreapta pe DN7.

În filmuleţul de câteva secunde se vede TIR-ul oprit pe marginea șoselei, iar şoferul este coborât din cabină, în timp ce un poliţist îl verifică.

Înregistrarea făcută de un alt șofer care trece pe banda inversă surprinde momentul în care poliţistul scotea pistolul din toc, spre şofer.

Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva – Nădlac.
 

În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva – Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru Agerpres, că agentul de poliţie a fost identificat şi urmează să fie audiat.