21 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 4:28

VIDEO Un pădurar, victima unor hoți de lemne puși pe răzbunare. Scenele, de o violență ieșită din comun

spot_img

Pe imagini se observă mai mulți bărbați care opresc mașina în fața porții pădurarului, o forțează și intră înarmați cu bâte. Se năpustesc fără milă asupra bărbatului și îl lovesc chiar și când acesta este la pământ. Bărbații fuseseră surprinși la furat de lemne de pădurar și au năvălit peste om ca să se răzbune.

Pădurarul i-ar fi surprins pe indivizi la furat de lemne cu câteva ore înainte și s-ar fi certat cu ei. Aceștia l-au pândit pe bărbat când a ajuns acasă și pregătiți cu bâte s-au năpustit asupra lui.

Scenele de o violență ieșită din comun au fost surprinse de camerele de supraveghere din curtea pădurarului și au avut loc în fața fiului și soției acestuia. Vecinii au încercat să intervină însă au fost imediat înlăturați de agresori.

Fiul pădurarului a cerut ajutor poliției, mai multe apeluri la 112 venind din partea vecinilor care erau îngroziți de țipetele care se auzeau din curtea pădurarului.

Potrivit rudelor victimei, un incident violent ar fi avut loc şi în pădure, dar de acolo, pădurarul a reușit să scape și a ajuns acasă, crezând că va fi în siguranță.

În imagini se vede că și vecinii încearcă să intervină, dar sunt puși pe fugă de agresori.

Pădurarul este în acest moment internat în spital din cauza rănilor grave, dar se află în stare stabilă, potrivit stirile TVR.

Agresorii au fost identificați și reținuți de polițiști.

Din 2014 și până în prezent 6 pădurari au fost omorâți de hoții de lemne.

Sursa Video: StirileTVR

 

C.D.