7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:26
No menu items!

VIDEO. Un bărbat a murit după ce a fost îngropat în nisip, pe o plajă din Australia

spot_img

Josh Taylor se afla sâmbăta trecută într-o tabără organizată pe o plajă de pe insula Bribie, din Queensland, când a căzut într-o groapă care ar fi fost săpată pentru a frige un porc, potrivit BBC.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost dus cu avionul la spital, la scurt timp după incident, dar a murit din cauza rănilor grave patru zile mai târziu.

Autoritățile investighează împrejurările care au dus la moartea lui, care inițial au fost un mister total.

Poliția din Queensland a precizat într-o declarație de presă că „este posibil să existe mai multe persoane care au fost prezente la fața locului, care nu vor vorbi cu poliția” din proprie inițiativă.

Josh Taylor era împreună cu prietenii pe insula Bribie, o zonă de camping foarte populară, situată la 65 km de Brisbane, când a avut loc incidentul. Presa locală a spus că a fost nevoie de aproximativ 15 persoane pentru a-l scoate din groapa care se umpluse cu nisip. Familia lui Taylor a confirmat acesta a murit joi, după ce au fost oprite aparatele care îl țineau în viață. „Din păcate, rănile pe care le-a avut au fost prea grave pentru a-și putea reveni vreodată”, a precizat familia într-o declarație, în care a mulțumit medicilor pentru tot efortul depus.

D.Constantin