11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:39
No menu items!

Jandarmerița cu prafurile în geantă de la BSIJ s-a întors la muncă. Ancheta trenează, INML nu a finalizat analizele de sânge

spot_img

Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă de polițiști în luna  noiembrie cu cocaină, s-a întors la muncă, adică la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Ea ar putea scăpa de răspunderea penală deoarece ar fi avut o cantitate prea mică de droguri.

În noiembrie, Andreea Bumbac a fost prinsă cu droguri de polițiștii de la Secția 18. Politiștii i-au găsit în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb în timp ce pleca de la un eveniment. Ea a susținut că pliculețele i-au fost date de o prietenă pentru a le ține în geanta ei.

Ancheta în cazul ei trenează pentru că INML nu a finalizat analizele de sânge care atestă dacă a consumat sau nu droguri. Peste două zile, jandarmeriţa va intra din nou în concediu de odihnă.

Competenţa cazului a fost declinată către cei de la DIICOT, care aşteaptă şi acum rezultatele analizelor care să ateste ce conţinea praful alb care a fost găsit asupra jandarmeriţei.

Rezultatele pot întârzia luni de zile, așa că asupra Andreei Bumbac nu a putut fi luată nicio măsură. Surse din rândul anchetei spun că ea nu a fost nici măcar audiată oficial.

Jandarmeria a demarat și ea două anchete, însă cea disciplinară nu a fost încă finalizată. Direcţia de control nu a descoperit nereguli în relaţia jandarmeriței cu superiorii sau alţi colegi de la muncă.

D.Constantin