15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:31
No menu items!

VIDEO Trafic rutier închis între Râşnov şi Poiana Braşov. Se dă startul la Campionatul Naţional de viteză în coastă. Peste 100 de participanți

spot_img

Trafic rutier este închis sâmbătă şi duminică între Râşnov şi Poiana Braşov, pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă-Trofeul Râșnov.

”Traficul rutier va fi închis astăzi, în intervalul orar 8.45 – 20.30, şi duminică, 8:45 – 18.30, pe DN 1E pe tronsonul kilometric 17 – 20 (oraşul Râşnov – staţiunea Poiana Braşov) pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă – Trofeul Râşnov”, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Competiţia, derulată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, reprezintă unul dintre cele mai vechi concursuri sportive automobilistice atestate în România.

La start, se vor alinia maşini din mai multe clase, una dintre cele mai spectaculoase fiind cea la care participă monoposturi, dar nu vor lipsi nici maşinile modificate sau cele apropiate din punct de vedere tehnic de echiparea din fabrică.

„În acest weekend ne vedem cu etapa de viteză în coastă, Trofeul Râșnov, eveniment care are la start un număr record de participanți: 110”, menționează Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Etapa de la Râşnov este a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Sursa Foto: Federaţia Română de Automobilism Sportiv