24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 15:14

VIDEO Spaima vieții pentru mai mulți tineri aflați la o petrecere de lux. S-au prăbușit cu tot cu balcon peste stânci

spot_img

O petrecere de lux aflată în plină desfășurare într-o casă din Malibu s-a întrerupt brusc din cauza un incident care putea să aibă urmări dramatice. Mai mulți tineri care se aflau în balconul vilei, chiar deasupra stâncilor au căzut în gol după ce balconul a cedat sub ei.

În imagini se vede cum balconul se desprinde pur și simplu de casă, probabil sub greutatea tinerilor, în număr destul de mare, și cade câțiva metri în gol apoi se prăbușește peste stânci.

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale proprietății din imediata vecinătate.

Potrivit echipajelor de pompieri care au ajuns la fața locului, în jur de 15 persoane se aflau pe balcon în momentul în care acesta a căzut. Un martor aflat la petrecere a declarat pentru CBSLA: „Am auzit un zgomot teribil și i-am văzut pe cei mai buni prieteni și pe prietena mea căzând peste 4 metri, pe stânci. Balconul a cedat pur și simplu. Ar fi putut fi mult mai rău, dar este și-așa destul de grav”.

Cei mai mulți tineri au suferit leziuni la mâini și picioare dar și la cap. Salvatorii au spus că este un miracol că au scăpat toți cu viață.

Tinerii vor să îl acționeze în judecată pe proprietarul casei.

În același timp, autoritățile au fost sesizate cu privire la încălcarea restricțiilor, având în vedere faptul că numai pe balcon erau 15 persoane, iar petrecerile cu număr mare de participanți sunt interzise în această perioadă în California.

Proprietarul casei a declarat pentru presa locală că a închiriat-o unui grup de tineri pentru weekend, fiind informat că doar 6 persoane vor fi prezente. La petrecere ar fi participat circa 30 de persoane.

După incident, pompierii au declarat casa nelocuibilă.