16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 0:35
No menu items!

VIDEO Șoferul unui Ferrari a lovit un polițist, în trafic. A fugit și a fost oprit cu focuri de armă

spot_img

Incidentul a avut loc joi după amiaza în orașul Bocșa. Unul din polițiștii care dirija traficul a făcut semn unui șofer care conducea un Ferrari să oprească. Conducătorul auto a încetinit, iar când polițistul s-a apropiat de mașină a demarat în trombă, lovindu-l pe agent. Totul a fost filmat de camera de bord a unui autoturism.

După șoferul fugar a plecat imediat un alt echipaj de poliție care a fost nevoit să folosească și arma din dotare, trâgând trei focuri de avertizare. Șoferul a oprit, iar polițiștii l-au condus la secția de poliție. Aici, bărbatul și-a chemat un avocat și a explicat că le-a spus polițiștilor că va opri la nunta la care urma să ajungă.

Polițistul lovit a fost transportat la spital.

„Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 de ani din Reșița, fiind condus la sediul poliției, pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta”, se arată într-un comunicat al Inspectorul de Poliție Județean Caraș-Severin.

C.D.